Waarom zouden we samenwerken…?

8 redenen

Omdat jouw event erg belangrijk is

En niet alleen voor jou en de gasten. Ook voor mij! Mijn bedoeling is om mensen en organisaties te stimuleren om hun onbegrensde potentieel maximaal te ontwikkelen en te benutten. Om echte vooruitgang te creëren. Om ertoe te doen en het verschil te maken. Daarom is jouw event zo net belangrijk voor mij als voor jou. En tussenons gezegd en gezwegen: bijna elk event levert weer een nieuwe opdracht op. Dus weer meer impact.

Samenhang en diepgang

Energie, humor en veel interactiviteit zijn kenmerken die je altijd terugvind in mijn werk. Maar inhoud, samenhang en diepgang is mijn handelsmerk. Je vindt niet eenvoudig een spreker die zo duidelijk de samenhang en complexiteit van onze grote opgaven weet te duiden. In simpele taal met concrete voorbeelden. En met pragmatische oplossingen in het hier en nu. Mijn collectie inspirimenten, keynotes en workshops is niet alleen behoorlijk compleet maar ook redelijk uniek en uitermate fascinerend.

Check hieronder de thema’s waarover ik spreek en schrijf en maak een keuze om dan uit te komen bij het inspiriment dat naadloos aansluit op jouw event en de achtergrond van de deelnemers.

Impact als resultaat

Voor mij geldt dat alleen impact telt. Applaus is leuk. Een gelukkige klant is fijn. En hoge beoordelingen en warme persoonlijke reacties zijn belangrijk.  Maar voor mij telt alleen impact. Dat ik mensen in het hoofd en hart raak en dat ze tijdens mijn verhaal opgewonden raken en ongeduldig worden. Omdat ze in beweging willen komen en blijven. Dat ze er iets mee willen doen. In hun werk en leven.

Over mijn inspirimenten wordt vaak, lang en breed nagepraat. Dagen, weken, maanden en soms zelfs nog jaren later. Het doet echt iets met mensen en dus ook met organisaties. De impact is er bijna altijd. Beweging. Energie. Intrinsieke motivatie. Overtuiging en de absolute wil om bij te dragen. Check onderstaande  impactverhalen of de reacties van deelnemers.

Visie met concrete handvatten

Alles begint met een droom en een verhaal. Verhalen inspireren mensen. Al eeuwen lang.  Maar als je een droom niet weet te realiseren, dan blijft het een droom. Mijn visie op onze gemeenschappelijke toekomst is kraakhelder, fascinerend en realistisch. Ik bied duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Mijn aanpak is simpel: bewustzijn, verlangen, verbinden en actie. Op basis van een duidelijk denkkader en pragmatische handvatten. Dat is wat ik doe. Elke dag opnieuw. Walk the talk.

Altijd interactief.
Vaak met een lach.
Soms met een traan.

Mijn inspirimenten staan altijd bol van de interactie en humor krijg je er gratis bij. Hoe meer interactie, hoe leuker het wordt. Mensen mogen tijdens mijn verhaal mij ‘het hemd van het lijf vragen’. Hoe kritischer de vragen en het debat, hoe meer ik in mijn element raak. Diverse interactieve werkvormen staan garant voor maximale impact. StemBUZZ, Lagerhuis Debat, een geintegreerde Kahood Quizzz met mijn boek Once Upon A Future als trofee voor de winnaar.

En altijd met humor. Verrassende kwinkslagen. Regelmatig ook met tranen. Van het lachen en soms zelfs met van ontroering. Een unieke combinatie van inhoud, ontspanning en impact.

Ruud Veltenaar aan het werk

Nog 3 redenen

Unieke combinatie van ervaring

Bijna 30 jaar heb ik bedrijven mogen leiden. Groot en klein. Als ondernemer heb ik aan de wieg gestaan van bekende bedrijven. En als impact investor heb ik miljarden van derden mogen investeren in honderden start-ups en projecten. Op bijna alle continenten. Ik weet waar ik over praat. Mijn verhalen zijn getoetst en in de praktijk gebracht.

Reacties zijn onbetaalbaar

Met bijna 300 inspirimenten per jaar behoor ik tot de meest gevraagde sprekers. Met hoge, controleerbare scores voor inhoud en performance behoor ik tot de beste beoordeelde sprekers is de markt.

Maar de warme en persoonlijke reacties van deelnemers zijn ontroerend en echt 100% onbetaalbaar.

Doing Good –
walk the talk

Elke maand doneer ik een vast percentage van mijn inkomsten als spreker aan KIVA. Voor elk drie boeken die ik verkoop, wordt een boom geplant. Op deze manier draag ik concreet en aantoonbaar bij aan een financieel meer inclusieve wereld. Het gaat niet om wat je zegt, maar om wat je doet.

Panel met Ruud Veltenaar
Menu