Reacties van deelnemers

Beoordelingen en reacties
van bijna 20.000 deelnemers

"Had de rest van de dag willen luisteren"
DonjaBeleidsmedewerker SOKSIk vond het geweldig!!! zo inspirerend en heerlijk kritisch! Wat mij betreft had ik de rest van de dag naar je willen luisteren!


Beoordeling

10

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Verwachtingen ruim overtroffen"
Bas den HartogBestuurslid Culturele Raad PapendrechtU heeft mijn verwachtingen ruim overtroffen en ik ben meer dan geïnspireerd om zelf nog actiever te worden om onze wereld leefbaar te houden. Dank daarvoor!


Beoordeling

10

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Mix van wake-up call en oplossingen"
Perry Van AdrichemDirecteur HortiTechInspirerende en interessante benadering van huidige problematiek. Goede mix van wake up call en de mogelijke oplossingen.


Beoordeling

8

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Energie en inspiratie"
Gert KrijgsmanDGA Kop Beveiliging bvEen interessante lezing die tot nadenken dwingt en die veel energie en inspiratie heeft gebracht.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Prettige interactie met de zaal"
Piet BootEigenaar Dynamis CocreatieSterke presentatie; prettige interactie met de zaal; knap om publiek enthousiast te krijgen voor dreigende boodschap.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Boeiend van de eerste tot de laatste minuut"
Gerda KortewegBezoeker Culturele raad PapendrechtWas een bijzondere avond. Probeer duurzaam te leven, dat lukt best wel, maar kreeg weer extra handvaten aangereikt! De spreker boeide van de eerste tot de laatste minuut! Hartelijk dank


Beoordeling

9

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Verrassend"
Christien CammaertDe lezing was verrassend. Ik had eigenlijk weinig idee over wat de inhoud precies zou zijn, maar ik werd allerminst teleurgesteld. Eerlijk gezegd was ik de naam Ruud Veltenaar niet eerder tegengekomen.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Geen speld tussen te krijgen"
Nathalie de Waard- van WingerdenEigenaar Keramiekatelier Van WingerdenInspirerende presentatie. Wetenschappelijk zeer goed onderbouwd, geen speld tussen te krijgen.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Intrigerend en wervelend"
Diederik van Oord MerweOordEen wervelend, samenhangend betoog over de ontwikkelingen in de werelden oog voor actuele bedreigingen met daarbij een morele oproep om daar met elkaar wat aan te gaan doen. Intrigerend, energie-gevend, inspirerend.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Geweldig"
Bianca van DijkGroepsleerkracht SOPOHIk vond het geweldig. Ben daarom ook van mijn oorspronkelijke plan afgeweken en heb de verdieping bijgewoond.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Groot denken, klein handelen"
Michiel DillPartner ClavisInspirerend, weet dat te brengen wat Tjeenk Willink toe oproept: groot denken en klein handelen


Beoordeling

8

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Zeer inspirerend!"
Martijn de KoningMPB DelflandZeer inspirerende lezing!


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Heel veel indruk gemaakt"
Suzanne van der LelieLeerkracht SOPOH-RietveldschoolIk heb genoten van de lezing. De lezing heeft heel veel indruk gemaakt en ervoor gezorgd dat ik op een andere manier naar het onderwijs ben gaan kijken. Ik zou dolgraag op mijn school hier mee aan de slag willen.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Een verhaal wat veel meer mensen zouden moeten horen"
Martin KeuzenkampEigenaar SIS AutomatiseringZeer boeiend verhaal met een duidelijke en zeer aansprekende boodschap. Het is een verhaal wat veel meer mensen zouden moeten horen. Het gaat niet om het doel, maar om de bedoeling. Laten we eens iets goeds doen en laat dat nou de bedoeling zijn.


Beoordeling

9

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Met volle kracht vooruit"
Katheleen PoelsBusiness Development RHDHVBij de kennisdag innovatie van het hoogwaterbeschermingsprogramma gaf je een presentatie waarin je ons stellig opriep om met volle kracht vooruit te gaan omdat we voldoende wereldproblemen hebben om aan te pakken. Het ging snel en je verwees naar allemaal andere informatie. Ik nam mij toen voor om er nog eens rustig doorheen te gaan en een aantal van de door jou geadviseerde zijpaden te bewandelen


Beoordeling

8

Score Inhoud

8

Score Spreker
"Urgentie van zijn, en daarmee ons, verhaal in heldere taal gebracht."
Ron de LangeOperationeel directeur Evanthia BVDe presentatie van Ruud en de manier waarop hij dit onderwerp op een soms humoristische maar steeds indringende manier presenteert komt echt binnen en zet mij aan tot nadenken. Indrukwekkend hoe hij het publiek wist te boeien en de urgentie van zijn, en daarmee ons verhaal, in heldere taal weet te brengen.


Beoordeling

8

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Een strak verhaal met een zorgwekkende boodschap."
Arne BacSectormanager Tuinbouw RabobankRuud heeft op een onbevangen eigen wijze de trends van het heden doorvertaald naar de toekomst. Daarbij was humor het instrument om de call to action bij het hart van de toehoorders te brengen. Een strak verhaal met een zorgwekkende boodschap. Ik blijf “aan” staan op het onderwerp.


Beoordeling

8

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Had de rode draad van de bijeenkomst moeten zijn."
Henri van HasselConsumer & Customer Manager BASF Vegetable seedsBijzonder inspirerende lezing waarin op een geweldige wijze een spiegel wordt voorgehouden. Je gaat je echt afvragen waar we met zijn allen in godsnaam mee bezig zijn. En het hele verhaal is onderbouwd met heel kenmerkende, herkenbare voorbeelden. Ik vond het een gemiste kans dat de dagvoorzitter na afloop amper op het verhaal van Ruud terugkwam. Had mijns inziens de rode draad van de bijeenkomst moeten zijn.


Beoordeling

10

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Zinvolle nieuwe inzichten die eenvoudig worden uitgelegd."
Ruud van der KnaapBedrijfsadviseur Triple GroupZinvolle nieuwe inzichten die eenvoudig worden uitgelegd. Geeft input tot nadenken. Nieuwsgierig geworden naar het boek welke hij heeft aanbevolen tijdens de lezing. Dat we moeten verduurzamen is geen vraag, alleen wel op de juiste wijze.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"We hebben thuis al gesproken over earth-overshoot day en de 17 doelen."
Arjan de JongLead Assessor Raad voor AccreditatieBijzondere bijeenkomst. Inspirerend. In de loop van de middag werd de link met de RvA wat minder evident (vandaar de 9 op inhoud), maar voor mij persoonlijk was het nog steeds erg interessant. Ik ben oprecht geïnspireerd door je lezing. We hebben thuis al gesproken over earth-overshoot day en de 17 doelen. Jouw eigen betrokkenheid is evident en je manier van vertellen aanstekelijk.


Beoordeling

9

Score Inhoud

10

Score Spreker

Toelichting

Realtime verwerking & redactie

Alle beoordelingen van deelnemers worden realtime verwerkt. De inhoudelijke reacties van deelnemers worden logischerwijs eerst beoordeeld op grof taalgebruik, persoonlijke beledigingen etc.

Impact belangrijker dan applaus

Ik spreek over de urgente en belangrijke transformaties in de 21e eeuw. Klimaat, biodiversiteit, leefomgeving, democratie, kapitaal, economie… Dat is soms best confronterend en dat is precies de bedoeling.

Wat wordt wel en niet geplaatst?

Reacties van deelnemers die anoniem willen blijven worden niet geplaatst. Wij respecteren hun privacy. Verder plaatsen we alleen reacties wanneer deze er inhoudelijk toe doen (zowel positief als negatief).

Context van zenden en ontvangen

De inhoud van mijn verhalen en impact van mijn interventies zorgen ervoor dat ‘zender en ontvanger’ niet altijd ‘in synch’ zijn. Er bestaat altijd meer dan één werkelijkheid en dat vind je terug in de feedback.

Menu