Reacties van deelnemers

Beoordelingen en reacties
van bijna 20.000 deelnemers

"Vivid and entertaining presentation."
Tomdirector of digital transformation AltaresVivid and entertaining presentation which lists and connects some of today’s and tomorrow’s relevant topics of this world. Thing missing at the end was the strategic take away(s) and connection with business in general and our business in particular.


Beoordeling

8

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Op een confronterende wijze worden de ogen geopend."
Peter KlijnDirecteur InsingerGilissen Services InsingerGilissenDe presentatie geeft een goed beeld van hetgeen echt van belang is in de wereld. Op een confronterende wijze worden de ogen geopend en het zet je oprecht aan het denken. Dank!


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Zeer inspirerend."
Wouter HeuvelmansSAP consultant CTACZeer inspirerende bevlogen presentatie!


Beoordeling

8

Score Inhoud

8

Score Spreker
"Heeft mijn gedachten zeker aangezet."
Lars AldersHead of Product Technology Crown van GelderZeer inspirerende meeting, heeft mijn gedachten zeker aangezet. Nu de acties nog 😀


Beoordeling

8

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Goede handvatten die je (me) tot nadenken stemmen."
Ruud AdriaansCustomer Care Manager CtacPrima verhaal met super doelstelling om onze planeet ter behouden en goede handvatten die je (me) tot nadenken stemmen. Het geheel wordt ondersteund door goede ppt / video.


Beoordeling

9

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Ruud Veltenaar maakt op spraakmakende wijze mensen bewust."
Roël RamjiawanIT CTACDe heer Ruud Veltenaar maakt op spraakmakende wijze mensen bewust. Door onderwerpen te bespreken die iedereen alledaags vindt en daarop in te haken, komen mensen achter zaken die zij zelf of nooit hebben onderzocht of nooit kennis van hebben genomen. Dit creëert een bepaalde bewustwording.Wel viel me iets interessants op. Zo te horen stond de WhatsApp app aan op de Macbook van Ruud. Tijdens de presentatie heeft hij het geluid uitgezet. Verderop kwam er een video en daar deed het geluid het toen niet. Hij gaf toen aan dat er wellicht iets binnen Chassé met het geluid niet in orde was.Ik denk dat het te maken heeft met het dempen van zijn geluid op de Macbook..Tip: Geluiden en meldingen van WhatsApp kunnen in die genoemde app worden uitgeschakeld. Apple heeft binnen MacOS ook functies om specifieke apps te dempen.


Beoordeling

8

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Duidelijke inhoudelijke boodschap."
Peter LigtvoetSenior SAP Consultant CtacZeer insprirerende sessie met vooral een duidelijke inhoudelijke boodschap. Voor mij persoonlijk een presentatie die, voor mij nog, loshangende aandachtpunten (waarde toevoegen, doing good then doing well, vanuit je passie werken) met elkaar verbond, waarvoor dank.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Een inspirerend verhaal wat tot nadenken stemt."
Bob HagersCustomer Care Manager CtacEen inspirerend verhaal wat tot nadenken stemt en dat was volgens mij ook de bedoeling. Dit overtuigend gebracht met heel veel energie, heel leuk! Wel vroeg ik mij na afloop af hoe Ruud het vindt dat hijzelf, in het kader van de gebrachte boodschap, fysiek op meerdere locaties in de wereld zijn werkzaamheden verricht wat ongetwijfeld gepaard gaat met een meer dan gemiddelde ecologische voetafdruk…


Beoordeling

8

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Een vervelende maar uiterst belangrijke boodschap."
Gera Ebbekinkadministratief medewerker Ithaka ISKOp een heldere en leuke manier en vanuit diverse invalshoeken heeft Ruud Veltenaar een vervelende maar uiterst belangrijke boodschap nog eens duidelijk gemaakt, een boodschap die we eigenlijk wel weten maar waar we feitelijk nog veel te weinig mee doen.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Lekker confronterend!"
Joost HogervorstSenior Consultant CtacLekker confronterend en een goede reminder dat we er zelf ook iets aan kunnen doen! Koop alleen iets wat je echt nodig hebt.


Beoordeling

8

Score Inhoud

8

Score Spreker
"Een teaser om verder de presentatie te herbekijken."
Phililp VanasscheBusiness consultant CtacMooie presentatie, Een aanrader. Een teaser om verder de presentatie te herbekijken.


Beoordeling

7

Score Inhoud

8

Score Spreker
"Kijk uit naar meer !!!"
Walter Van IngelgemConsultant CtacInteressante marterie, maar heel korte presentatie. Kijk uit naar meer !!!


Beoordeling

8

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Ben meteen 's avonds naar nog meer presentaties op zoek gegaan."
Erwin SchönherrSenior Consultant CtacZeer inspirerend, ben meteen ‘s avonds naar nog meer presentaties op zoek gegaan. En die zijn er, veel, echt veel.


Beoordeling

8

Score Inhoud

9

Score Spreker

Toelichting

Realtime verwerking & redactie

Alle beoordelingen van deelnemers worden realtime verwerkt. De inhoudelijke reacties van deelnemers worden logischerwijs eerst beoordeeld op grof taalgebruik, persoonlijke beledigingen etc.

Impact belangrijker dan applaus

Ik spreek over de urgente en belangrijke transformaties in de 21e eeuw. Klimaat, biodiversiteit, leefomgeving, democratie, kapitaal, economie… Dat is soms best confronterend en dat is precies de bedoeling.

Wat wordt wel en niet geplaatst?

Reacties van deelnemers die anoniem willen blijven worden niet geplaatst. Wij respecteren hun privacy. Verder plaatsen we alleen reacties wanneer deze er inhoudelijk toe doen (zowel positief als negatief).

Context van zenden en ontvangen

De inhoud van mijn verhalen en impact van mijn interventies zorgen ervoor dat ‘zender en ontvanger’ niet altijd ‘in synch’ zijn. Er bestaat altijd meer dan één werkelijkheid en dat vind je terug in de feedback.

Menu