Reacties van deelnemers

Beoordelingen en reacties
van bijna 20.000 deelnemers

"Duidelijke inhoudelijke boodschap."
Peter LigtvoetSenior SAP Consultant CtacZeer insprirerende sessie met vooral een duidelijke inhoudelijke boodschap. Voor mij persoonlijk een presentatie die, voor mij nog, loshangende aandachtpunten (waarde toevoegen, doing good then doing well, vanuit je passie werken) met elkaar verbond, waarvoor dank.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Een inspirerend verhaal wat tot nadenken stemt."
Bob HagersCustomer Care Manager CtacEen inspirerend verhaal wat tot nadenken stemt en dat was volgens mij ook de bedoeling. Dit overtuigend gebracht met heel veel energie, heel leuk! Wel vroeg ik mij na afloop af hoe Ruud het vindt dat hijzelf, in het kader van de gebrachte boodschap, fysiek op meerdere locaties in de wereld zijn werkzaamheden verricht wat ongetwijfeld gepaard gaat met een meer dan gemiddelde ecologische voetafdruk…


Beoordeling

8

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Een vervelende maar uiterst belangrijke boodschap."
Gera Ebbekinkadministratief medewerker Ithaka ISKOp een heldere en leuke manier en vanuit diverse invalshoeken heeft Ruud Veltenaar een vervelende maar uiterst belangrijke boodschap nog eens duidelijk gemaakt, een boodschap die we eigenlijk wel weten maar waar we feitelijk nog veel te weinig mee doen.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Lekker confronterend!"
Joost HogervorstSenior Consultant CtacLekker confronterend en een goede reminder dat we er zelf ook iets aan kunnen doen! Koop alleen iets wat je echt nodig hebt.


Beoordeling

8

Score Inhoud

8

Score Spreker
"Een teaser om verder de presentatie te herbekijken."
Phililp VanasscheBusiness consultant CtacMooie presentatie, Een aanrader. Een teaser om verder de presentatie te herbekijken.


Beoordeling

7

Score Inhoud

8

Score Spreker

Toelichting

Realtime verwerking & redactie

Alle beoordelingen van deelnemers worden realtime verwerkt. De inhoudelijke reacties van deelnemers worden logischerwijs eerst beoordeeld op grof taalgebruik, persoonlijke beledigingen etc.

Impact belangrijker dan applaus

Ik spreek over de urgente en belangrijke transformaties in de 21e eeuw. Klimaat, biodiversiteit, leefomgeving, democratie, kapitaal, economie… Dat is soms best confronterend en dat is precies de bedoeling.

Wat wordt wel en niet geplaatst?

Reacties van deelnemers die anoniem willen blijven worden niet geplaatst. Wij respecteren hun privacy. Verder plaatsen we alleen reacties wanneer deze er inhoudelijk toe doen (zowel positief als negatief).

Context van zenden en ontvangen

De inhoud van mijn verhalen en impact van mijn interventies zorgen ervoor dat ‘zender en ontvanger’ niet altijd ‘in synch’ zijn. Er bestaat altijd meer dan één werkelijkheid en dat vind je terug in de feedback.

Menu