Reacties van deelnemers

Beoordelingen en reacties
van bijna 20.000 deelnemers

"Het moest schuren! En dat deed het."
Caroline HensbergenCommunity Manager RabobankRuud, ik vond het ontzettend goed en precies wat we voor ogen hadden. Het moest schuren! En dat deed het. Lang niet iedereen was blij met wat je vertelde, maar het is nodig. Dus dank!


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Datgene wat mij het meeste is bijgebleven zijn de Good Life Goals."
Gerard van der Kuildirecteur TOFDatgene wat mij het meeste is bijgebleven zijn de Good Life Goals. Ze gaven inspiratie om het in eerste instantie te bespreken in mijn GMO. En na te gaan of we dit als school kunnen meenemen in ons nieuw schoolplan dat geschreven gaat worden. En zo teamleden, leerlingen en ouders te inspireren.


Beoordeling

10

Score Inhoud

10

Score Spreker
""Nu aan ons zelf om iets te doen voor de toekomst van onze planeet.""
Roger BloemDirectie Bloem GroupRuud verteld je het het verhaal, dat je niet wil horen en normaal ook niet hoort. Ik hoop dat Ruud dit aan het grote publiek kan laten horen, zodat er ingegrepen kan worden. Nu aan ons zelf om iets te doen voor de toekomst van onze planeet en misschien wel ons ras.

Succes Ruud.

Groet,
Roger


Beoordeling

7

Score Inhoud

8

Score Spreker
""Een confronterend, alarmerend en ongemakkelijk verhaal.""
Peter WinkelerCommercieel manager Van Meijel Automatisering BVEen confronterend, alarmerend en ongemakkelijk verhaal over de veranderende transitie waarin we in zitten als mensheid. Een belangrijk spiegel die wordt voorgehouden die vraagt om actie. Van iedereen.


Beoordeling

8

Score Inhoud

8

Score Spreker
"Wat werd ik wakker geschud tijdens de presentatie!"
Kirby van der AaInternship Manager HMSM - ZuydWat werd ik wakker geschud tijdens de presentatie! Voor mij was de inhoud kristal helder en waren de persoonlijke voorbeelden hoe binnen het gezin van Ruud invulling gegeven werd aan hun doelstellingen inspirerend. De duur van de presentatie had +/- 30 minuten korter mogen zijn voor mij.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Laatste zetje dat ik nodig had."
Kyra van OorschotInternship Manager ZuydErg boeiende presentatie, laatste zetje dat ik nodig had om ook met mijn kinderen over dit onderwerp in gesprek te gaan en er een gezamenlijk project van te maken. Dank hiervoor!


Beoordeling

10

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Woorden die het hart en de essentie raken."
Lidy de BoerTeamleider Openbaar Onderwijs GroningenKrachtige lezing met beelden en woorden die het (mijn!) hart en de (mijn) essentie raken. Ruud schudt je wakker en zet je aan tot nadenken… en handelen; zijn boodschap is confronterend en uitdagend!


Beoordeling

10

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Waardevolle inzichten gekregen."
Geno Mijnenadj. directeur Kremer BVHet eerste gedeelte van de lezing ging over de wereld en de problematieken. Ook bedoelt om een spiegel voor te houden. Dat lukte wel…. Na de pauze werd de lezing meer gericht op het thema inspirerend leiderschap en de energietransitie. Dit sloot aan bij onze visie en richting voor de toekomst. Waardevolle inzichten gekregen.


Beoordeling

7

Score Inhoud

8

Score Spreker
"Met zowel het gevoel van 'aiiii' als ' we can do this' ging ik naar huis."
Judit WillemsHR adviseur Servicecentrum MERHet is een kunst om een zwaar thema voor ons als mensheid met deze lichtheid te brengen! Ruud kon dat! Zowel de heldere spiegel die hij voorhield, de diepgang en ook de oplossingsrichtingen spraken me heel erg aan. Met zowel het gevoel van ‘aiiii’ als ‘ we can do this’ ging ik naar huis. Geraakt én geïnspireerd! Mega aanrader! Dank je wel Ruud 🙂


Beoordeling

10

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Energiek, relevant, boeiend presentatie."
Meindert BosCreative Director B&C InternationalEnergiek, relevant, boeiend presentatie. Had achteraf eigenlijk heel graag interactie gehad waarom we die simpele dingen niet doen, waarom we ‘verslaafd’ zijn aan groei, en of de 5% rijkste mensen juist bezig is om het nageslacht dmv rijkdom te laten overleven ten koste van ‘alles’ wat sustainability niet helpt.


Beoordeling

9

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Met veel inspiratie naar huis gegaan."
Robert NijboerEigenaar Oburon DesignQua inhoud indrukwekkend en zet erg aan tot nadenken. Qua persoonlijkheid top. Met veel inspiratie naar huis gegaan om aan de slag te gaan met mezelf en mijn gezin! Enige dat mij stoorde was het ‘ik doe dit niet om op te scheppen’ na het vermelden van alle wapenfeiten (dit kwam meerdere keren terug)… is totaal overbodig bij een spreker met een verhaal dat zo goed is en deed afbreuk aan de boodschap… Tweede puntje… ik zou de presentatie zelf een keer in het Nederlands vertalen, zeker als deze ook vaak voor een Nederlands publiek… Ik spreek zelf vloeiend Engels, maar de hoeveelheid Engelse termen leidde mij toch af van het verhaal.

Dit zijn de enige twee punten die ik heb, voor de rest niets dan complimenten voor deze indrukwekkende lezing.


Beoordeling

9

Score Inhoud

8

Score Spreker
"Er wordt een zaadje gepland."
Ruud van OnselenMede-eigenaar InAVate audio & video solutionsDe lezing welke in heb bijgewoond was erg interessant en een echte eye-opener . Op een grappige maar confronterende manier worden de mensen actief betrokken bij de presentatie. Er wordt een zaadje gepland dat hopelijk uitgroeit tot dat wat dringend op grote schaal hard nodig is.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Pragmatisch en toch 'out of the box'."
Edwin OskamSales manager KommaGoInspirerende sessie die aanzet tot denken. Pragmatisch en toch ‘out of the box’. Prikkelend, zonder ‘zwevend’ aan te voelen. Het tempo, verhaal en de afwisseling maken dat je geboeid luistert van begin tot eind.


Beoordeling

10

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Vernieuwend binnen diëtistenland."
LydiaDietist Diëtistenpraktijk Lydia SchotemaInspirerend en vernieuwend binnen diëtistenland. Een presentatie wat aanzet om na te denken. Ademloos zitten luisteren zoals zovelen om mij heen.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Ruud slaat precies de juiste toon aan."
Sven HaverkampStudent consultant VVA InformatiseringHet is de toon die de muziek maakt, en Ruud slaat precies de juiste toon aan. Een verhaal vol confronterende feiten die je dwingen in de spiegel te kijken. Na Ruuds verhaal heb ik in ieder geval besloten tweedehands kleding te kopen en de auto niet meer te pakken als het niet hoeft. Bedankt Ruud!


Beoordeling

9

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Van begin tot eind boeiend gehouden."
Karin RewatDiëtist DietiqueVan begin tot eind boeiend gehouden. Ik had het gevoel in een show terecht zijn gekomen.. Er is een verschil tussen grappig ‘doen’ en grappig ‘zijn’. Het laatste is Ruud, en dan ook nog met een zeer dringende boodschap mee naar huis en het met je naasten willen delen, nou dat is knap hoor! Ik zou zo bij een volgende presentatie aanwezig willen zijn!


Beoordeling

10

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Je doet duidelijk iets waar je goed in bent en waar je plezier in hebt."
LoesDietist SCVooral het eerste stuk van de presentatie straalde je enthousiasme en passie door de zaal. Je doet duidelijk iets waar je goed in bent en waar je plezier in hebt en hebt ons allen aan het denken gezet.
Het tweede deel (zorg inhoudelijk) raakte merkbaar minder je eigen expertise maar was zeker netjes vormgegeven.
Ps. volgende keer aan de catering doorgeven dat niemand meer een broodje ham durft te consumeren met de lunch. 🙂


Beoordeling

9

Score Inhoud

10

Score Spreker
"Enige olifant in de porseleinkast die wél durft te schoppen."
BabetBusiness development Egeria (ered)Prikkelende lezing, outsider view (erg nodig in deze toch nog behoorlijk traditionele wereld). Enige olifant in de porseleinkast die wél durft te schoppen. Maar tegelijkertijd ook aandraagt wat je met de scherven kan doen. Dank


Beoordeling

10

Score Inhoud

10

Score Spreker
"De voordracht van Ruud drukt je weer eens op de feiten."
Hans de WitEigenaar J.de Wit Advies & Expertise bvDe voordracht van Ruud drukt je weer eens op de feiten. Maar ik denk niet dat je met lezingen het gedrag van mensen en regeringen kan omdraaien, veranderen is niet genoeg. Hoe draagt nu China al bij met de verwoesting van onze planeet? Maar als we de aarde voor de mensheid kunnen behouden zou dit een goede zaak zijn. Zeker ook niet na deze lezing. Dat wij in het westen nu de mogelijkheid hebben om vooraan te lopen in dit kwalijke proces wil nog niet zeggen dat de rest van de mensheid op aarde zich bewust beperkt. Maar we werden weer eens met de realiteit geconfronteerd.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker
"Veel lessen te leren in deze keynote!"
YvonneDirecteur Blauwhoed Studio BlauwhoedInteressante onderwerpen (o.a. focus lange termijn, sociale en ecologische impact, doing well/doing well, duurzaamheid) waarvan de urgentie heel goed is overgebracht aan de zaal. Sterke presentatie.
Goede oproep aan alle lidbedrijven om NU te acteren. Cruciaal, aangezien nog een groot deel van de branche nog altijd voor zichzelf gaat en niet voor samen en op meer-meer-meer zit.. Veel lessen te leren in deze keynote! Veel dank voor de kennis en inspiratie.


Beoordeling

9

Score Inhoud

9

Score Spreker

Toelichting

Realtime verwerking & redactie

Alle beoordelingen van deelnemers worden realtime verwerkt. De inhoudelijke reacties van deelnemers worden logischerwijs eerst beoordeeld op grof taalgebruik, persoonlijke beledigingen etc.

Impact belangrijker dan applaus

Ik spreek over de urgente en belangrijke transformaties in de 21e eeuw. Klimaat, biodiversiteit, leefomgeving, democratie, kapitaal, economie… Dat is soms best confronterend en dat is precies de bedoeling.

Wat wordt wel en niet geplaatst?

Reacties van deelnemers die anoniem willen blijven worden niet geplaatst. Wij respecteren hun privacy. Verder plaatsen we alleen reacties wanneer deze er inhoudelijk toe doen (zowel positief als negatief).

Context van zenden en ontvangen

De inhoud van mijn verhalen en impact van mijn interventies zorgen ervoor dat ‘zender en ontvanger’ niet altijd ‘in synch’ zijn. Er bestaat altijd meer dan één werkelijkheid en dat vind je terug in de feedback.

Menu