Hamza – Palestina

Microkrediet van Ruud Veltenaar voor Hamza, een jonge Palestijn op de Westbank die hiermee zijn studie aan de universiteit kan betalen.

Hamza is een 28-jarige vluchteling die met zijn familie in Nablus op de Westelijke Jordaanoever woont. Hamza studeert aan een plaatselijke universiteit, waar hij hard werkt zodat hij kan afstuderen en in de toekomst een goede baan kan vinden.

Hij wendde zich tot FATEN, Palestine for Credit and Development, om een lening aan te vragen om zijn studiegeld voor de universiteit te betalen.

Meer over deze lening

Deze lening helpt de Palestijnse bevolking, in het bijzonder diegenen die in vluchtelingenkampen op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza wonen. Palestijnse vluchtelingenkampen hebben een ontoereikende infrastructuur en ontvangen niet dezelfde basisdiensten in vergelijking met andere Palestijnse gebieden. Door deze lening te steunen, help je gemarginaliseerde mensen hun potentieel te ontwikkelen en in belangrijke financiële behoeften te voorzien.

Nieuwsbrief: ga je mee op expeditie?

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief “Expedition 21” over de kolderieke reis door de 21e eeuw. Met inspirerende artikelen, knetterende podcasts en vlijmscherpe columns over mens, onmens, over het doel én de bedoeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu