Impactverhaal Ralph Wessels

Ik ben met Ruud voor ABN AMRO door heel Nederland op pad geweest. In 16 sessies hebben wij beleggende klanten meegenomen in onze visie en hoe je meer impact kan hebben met je vermogen. Voor ABN AMRO is dit belangrijk omdat wij een duurzame bank zijn en onze klanten hierin willen meenemen.

Ruud focuste zich vooral op “goed doen met je vermogen”. En dat is toch wel het mooie aan zijn fantastische verhaal. Ruud is niet alleen een groot entertainer, hij reikt ook handvaten aan om iets te doen. Hier kwamen hele enthousiaste reacties op, hoewel sommigen ook terughoudender reageerden. Dat is niet zo gek, want Ruud confronteert en houdt ons een spiegel voor. Mij maakte het in ieder geval razend enthousiast! Ik heb vrienden en familie uitgenodigd om ook naar Ruud te komen luisteren. Zijn verhaal blijft hangen. Dat kreeg ik van iedereen terug.

De impact

De impact op mezelf? Nog minder vlees, minder vliegen en zwerfafval in de prullenbak. Alle beetjes helpen om de ‘World Overshoot Day’ naar achteren te duwen!

Nieuwsbrief: ga je mee op expeditie?

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief “Expedition 21” over de kolderieke reis door de 21e eeuw. Met inspirerende artikelen, knetterende podcasts en vlijmscherpe columns over mens, onmens, over het doel én de bedoeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu