Impactverhaal Sylvia Brinkhorst

Sylvia Bronkhorst referentie Ruud Veltenaar

Ik wilde steeds opspringen uit mijn stoel… En er gebeurde iets, tijdens de bijeenkomst. Voor mij was dat vooral bij de sessie met Ruud. Ik wilde tijdens zijn verhaal steeds opspringen uit mijn stoel en heel hard “ja!” roepen en klappen. Hij wist dingen die ik diep van binnen voelde heel precies te verwoorden en concreet te maken. De dingen die niet kloppen in onze samenleving, de manieren waarop ons onderwijs daarop in zou moeten spelen… Ik herkende mezelf helemaal in zijn verhaal. Een echte aanrader!

Nieuwsbrief: ga je mee op expeditie?

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief “Expedition 21” over de kolderieke reis door de 21e eeuw. Met inspirerende artikelen, knetterende podcasts en vlijmscherpe columns over mens, onmens, over het doel én de bedoeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu