Impactverhaal Monique Stam

Monique Stam referentie Ruud Veltenaar

Vanaf het eerste moment wist hij iedereen al in de juiste mindset te krijgen om het doel van deze bijeenkomst ook daadwerkelijk te bereiken. In een oefening met heel persoonlijke vragen ontstond er een bijzondere sfeer, waarin iedereen zich open en kwetsbaar op durfde te stellen. Er kwam echt iets los bij iedereen.

De impact

De bijeenkomst was zo’n succes dat het college van Burgemeester en Wethouders mogelijkheden zag om anders te kijken naar het opstellen en uitvoeren van een duurzamer beleid. Ruud heeft de manier veranderd waarop we met onze inwoners in Heerhugowaard omgaan, maar ook hoe we werken op andere gebieden. Waarden als verbinden, stimuleren en ondersteunen staan nu voorop. De belangrijkste impact van Ruud: beleid maken zonder inbreng van burgers – zoals vroeger – dat gaan we nooit meer doen!

Nieuwsbrief: ga je mee op expeditie?

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief “Expedition 21” over de kolderieke reis door de 21e eeuw. Met inspirerende artikelen, knetterende podcasts en vlijmscherpe columns over mens, onmens, over het doel én de bedoeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu