Vitale oplossingen voor de wereld van morgen

Onzichtbaar perspectief na het coronatijdperk

Hoe ziet de wereld eruit de pandemie? Een unieke, fascinerende en vooral hoopgevende serie webinars. Altijd op maat samengesteld, voor elke doelgroep. En passend in bijna elk budget.

Ruud als

Inspirator, spreker, moderator, interviewer, panellid, sidekick...

Doelgroep

Voor bedrijven, instellingen en organisaties die hun medewerkers of relaties een hart onder de riem willen steken.

Maatwerk

Het programma wordt geheel op maat samengesteld en indien gewenst specifiek toegespitst op jouw sector en doelgroep en natuurlijk ook op de beoogde impact. Zie ook in de kolom hiernaast!

Bied je collega's of relaties concrete hoop en perspectief!

Ontdek zelf hoe aantrekkelijk het voorstel kan zijn! Een unieke en betaalbare serie webinars. Boordevol inspiratie en energie. Met een waanzinnige apotheose ter afsluiting.

Vraag offerte aan

Unieke serie interactieve webinars

Ons leven en werk is drastisch veranderd door de pandemie. Maar werken vanuit huis biedt ook uitzicht op een nieuw en vooral beter alternatief; werken en leven vanuit de bedoeling.

Speciaal voor turbulente tijden, vol onzekerheden en kopzorgen, heb ik een unieke serie webinars ontwikkeld. Een inspirerend programma op maat, dat mensen echt nieuwe hoop geeft. Blijvend! Want hoe je het ook wendt of keert; we zijn op weg naar een betere wereld. Goedschiks, via een stille revolutie. Of kwaadschiks, via een confronterende evolutie.

Hoe creëren we vanuit chaos en grote onzekerheden een nieuw en vooral beter perspectief? Voor onszelf en voor anderen?

Maatwerk garandeert impact en energie

Deze unieke en inspirerende serie van interactieve webinars is gebaseerd op mijn boek en best seller 'Once Upon A Future'.

In overleg compileren we samen een effectief en inspirerend programma, waarbij we combinaties maken uit de zes hoofdstukken uit het boek, de zeven thema's waarover ik spreek en meer dan 30 keynotes.

De opzet, inhoud en onderwerpen van het programma worden dus in overleg op maat samengesteld en specifiek toegespitst op jouw doelgroep, beoogde impact, de actualiteit en indien gewenst zelfs op jouw specifieke sector of werkgebied.

Online of hybride - met grootse finale

Het programma bestaat uit minimaal 3 webinars van 30 tot maximaal 60 minuten. Geheel online - of in hybridevorm, met een kleine groep op locatie. De serie wordt afgesloten met een grootse en interactieve finale: 'The Grand Hall Gathering'. Als absolute apotheose. Op locatie, met elkaar (van 10 tot 1000+ deelnemers). Wanneer het weer kan. Al is het na de zomer van 2021! Echt iets om naar uit te kijken.

Interactief en met veel humor

Tijdens de webinars, hybride-bijeenkomsten en de grote finale, worden zeer interactieve werkvormen gehanteerd, waaronder de stemBUZZ en de hilarische mentiQUIZZ. Zo worden passieve luisteraars omgetoverd naar actieve participanten. Met ideeën en oplossingen. Ook bestaat de mogelijkheid om het programma te verrijken met werkvormen als paneldiscussies en interviews.

Past in bijna elk budget

We streven ernaar om een programma samen te stellen dat niet alleen inspireert en concrete hoop biedt, maar dat ook past in bijna elk budget! Neem contact met mij op en laat mij je verrassen met een aantrekkelijk voorstel. Zowel inhoudelijk als qua prijs.

Onderwerpen en Maatwerk

Note: voor elke klant een unieke serie!
1. Reality check - bewustzijn (ratio)
2. Vitale oplossingen - verlangen (hart)
3. Collectieve acties - verbinden (wij)
4. Wat about you? - manifesteren (ik)
5. Apotheose: The Grand Town Hall Gathering
Note: voor elke klant een unieke serie!

Onderstaand de basisopzet van mijn verhaallijn, bestaande uit vier stadia van beleving (bewustzijn, verlangen, verbinden en manifesteren). Deze aanpak is grondig beproefd en in de praktijk bewezen. De rest van het programma (opzet, inhoud, duur, werkvormen) is altijd maatwerk en daarmee uniek. Voor elke organisatie. Voor elke bijeenkomst.

1. Reality check - bewustzijn (ratio)

Hoe herstellen we de grootste weeffouten in onze maatschappij en in de gebroken systemen en gedateerde instituten? Het venster van mogelijkheden om zelf de regie te voeren over de transities staat nog steeds op een kier. Een niet-vrijblijvend appel op het hart om ons te verbinden in verlangenverstrengeling. Plus een concreet raamwerk voor de vitale oplossingen voor de wereld van morgen. Toegespitst op jouw sector, werkgebied en/of doelgroep.

2. Vitale oplossingen - verlangen (hart)

De belangrijkste oplossing voor onze grootste problemen - leven buiten de grenzen van de planeet en de draconische, mensonwaardige ongelijkheid - ligt in een andere manier van verbinden. Met de natuur, met anderen en met onszelf. Maar eerst moeten we onze belemmerende overtuiging loslaten dat de convergerende crises van onze tijd kunnen worden teruggebracht tot een reeks symptomen die zullen worden opgelost door exponentiële technologieën, ecomodernisme en meer regulering door de overheid. Hoe krijgen we het algemeen belang weer centraal? Welke collectieve acties moeten en kunnen direct in gang gezet worden? Hoe creëren we samen de wereld waarnaar bijna iedereen verlangt? En hoe zorgen we ervoor dat we niemand achterlaten?

3. Collectieve acties - verbinden (wij)

Als de ratio (bewustzijn) en ons hart (verlangen) verbonden zijn, kunnen we met elkaar, in radicale afhankelijkheid, alle noodzakelijke oplossingen en acties realiseren. Waar hangt het laaghangende fruit? Welke oplossingen en acties verdienen de hoogste prioriteit? Hoe mobiliseer je een groep mensen vanuit de bedoeling? Hoe benut je samen kansen die nu door bijna niemand worden gezien of benut? Hoe word je een exponentiële kracht (en organisatie), waardoor je tienkeer meer impact creëert dan je concurrenten of peers? Hoe kun je samen innovatief en duurzaam ondernemen? En wat betekent dit voor leiderschap en ethiek? En niet te vergeten: hoe kun je leiden als 'je baas' het niet doet? Allemaal vertaald naar jouw specifieke sector, werkgebied en doelgroep!

4. Wat about you? - manifesteren (ik)

Uiteindelijk gaat het niet om wat we dromen, willen en denken. Het gaat om wat je doet. Wat je bijdraagt en wat je betekent voor anderen. De impact die je maakt. Met de voeten in de klei en vuil onder de nagels. Walk the talk. Wat kun jij, als mens en individu bijdragen? Welk voorbeeld ben je voor anderen? En vooral: wat kun jij vandaag, morgen en nadien bijdragen aan het creëren van een betere wereld? In de wetenschap dat dit geen werk, noch een project is. Je doet dit niet van maandag tot en met vrijdag en tussen 9:00 en 17:00 uur. Het is een levensstijl. Je gaat er mee naar bed en je staat er mee op. En daartussen droom je er van!

5. Apotheose: The Grand Town Hall Gathering

Deze webinarserie zorgt voor een opeenhoping van hoop en wordt in beginsel alleen aangeboden met de 'Grand Town Hall Gathering' als afsluiting. Een grootse finale en apotheose. Met z'n allen op locatie. Wanneer het weer kan. Een bijeenkomst met super veel interactie en boordevol met inspiratie en energie. Een waardig slot van een serie inspirimenten, die nog heel lang zal nagalmen. Een belevenis die mensen en organisaties blijvend in beweging heeft gebracht.

Bied je collega's of relaties concrete hoop en perspectief!

Ontdek zelf hoe aantrekkelijk het voorstel kan zijn! Een unieke en betaalbare serie webinars. Boordevol inspiratie en energie. Met een waanzinnige apotheose ter afsluiting.

Vraag offerte aan

Wie gingen je voor?

Menu