VITALE IDEEËN EN OPLOSSINGEN VOOR DE WERELD VAN MORGEN

Waar spreek ik over?

We leven in een spannend en revolutionair tijdperk. Onze vertrouwde wereld verandert snel en radicaal en we staan op een belangrijk markeerpunt  in onze geschiedenis. Samen moeten we fikse, onderling verbonden problemen en uitdagingen aanpakken. Bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties zijn druk bezig om deze problemen te duiden, oplossingen te zoeken en actie te ondernemen.

Maar hoe kunnen de inspanningen van mensen en organisaties bijdragen aan een meer duurzame leefomgeving en eerlijke maatschappij? Hoe trekken we publieke aandacht voor meer impact en vooral voor meer progressie? Echte vooruitgang?  Hoe mobiliseren we mensen en organisaties om bewustzijn en verlangen om te zetten naar verbinding en uitvoering? En wat zijn dan de vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen?

6 collecties

Met 37 fascinerende inspirimenten

Top 10 

Meest gevraagde en best scorende keynotes

13 keynotes

Vitale oplossingen voor de wereld van morgen

De lente van 2020 en de Covid-19 crisis hebben aangetoond dat de homo economicus integraal onderdeel is geworden van de materiële wereld. Als we de volgende crisis willen voorkomen, moeten we een andere relatie aangaan met de natuur en met elkaar. Hoe doe je dat?
1 keynote

Toekomst van sectoren...

Hoe ziet de toekomst eruit van de belangrijkste sectoren, bijvoorbeeld; energie, industrie, financiële en zakelijke dienstverlening, (land)bouw, mobiliteit en transport, ICT en mobiel, retail en horeca, vastgoed, media en entertainment, etc.
4 keynotes

Duurzaamheid, klimaat en leefomgeving

Iedereen zei dat het onmogelijk was, dus hebben we het gewoon gedaan. Concrete oplossingen voor de grootste 'Global Risks'.  Wat komt er op ons af en vooral; wat kunnen we er aan doen?
8 keynotes

Technologie en innovatie

Een nieuwe renaissance met nieuwe dogma's: technologie, data en connectiviteit. Sneller en slimmer is goed, maar meer menselijkheid is groots. In ons aller belang.
5 keynotes

Circulaire economie en inclusieve samenleving

We hebben onze planeet en de mensheid dienstbaar gemaakt aan de economie. Hoe creëren we inclusieve vooruitgang? En hoe herstellen we de balans tussen de planeet, natuur, samenleving en economie?
3 keynotes

Inspirerend leiderschap

Ontdek hoe je mensen en je organisatie kunt inspireren, transformeren en laten groeien. Niet door de doelen maar de bedoeling (purpose) centraal te stellen. Leiden en samenwerken in radicale afhankelijkheid. Het maakt je niet de beste van de wereld, maar wel de beste voor de wereld.
3 keynotes

Duurzaam ondernemen

Ondernemers en ondernemende mensen creëren de toekomst zelf. Maar wat betekent duurzaam en sociaal ondernemerschap en hoe creëer je de meeste impact?

Wereldwijd verplaatsen mensen momenteel meer rotsen en sedimenten dan alle rivieren van de wereld tezamen…

Menu