Inhoud en impact

Waar spreek ik over

We leven in een spannend en revolutionair tijdperk. Onze vertrouwde wereld verandert snel en radicaal en we staan op een belangrijk markeerpunt  in onze geschiedenis. Samen moeten we fikse, onderling verbonden problemen en uitdagingen aanpakken. Bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties zijn druk bezig om deze problemen te duiden, oplossingen te zoeken en actie te ondernemen.

Maar hoe kunnen de inspanningen van mensen en organisaties bijdragen aan een meer duurzame leefomgeving en eerlijke maatschappij? Hoe trekken we publieke aandacht voor meer impact en vooral voor meer progressie? Echte vooruitgang?  Hoe mobiliseren we mensen en organisaties om bewustzijn en verlangen om te zetten naar verbinding en uitvoering? Daar spreek ik over!

6 collecties

En 36 fascinerende inspirimenten

Top 10 

Meest gevraagde en best scorende keynotes

14 keynotes

Toekomst vormgeven van...

Deze collectie bestaat uit 13 fascinerende inspirimenten over de onvermijdelijke transitie van de belangrijkste instituten en sectoren. Wat heeft de toekomst voor jouw sector of vakgebied in petto?
4 keynotes

Duurzaamheid & klimaat

Iedereen zei dat het onmogelijk was, dus hebben we het gewoon gedaan. Concrete oplossingen voor de grootste 'Global Risks'.  Wat komt er op ons af en vooral; wat kunnen we er aan doen?
8 keynotes

Technologie, bestuur & ethiek

Een nieuwe renaissance met nieuwe dogma's: technologie, data en connectiviteit. Sneller en slimmer is goed, maar meer menselijkheid is groots. In ons aller belang.
5 keynotes

Economie, kapitaal en samenleving

We hebben onze planeet en de mensheid dienstbaar gemaakt aan de economie. Hoe creëren we inclusieve vooruitgang? En hoe herstellen we de balans tussen de planeet, natuur, samenleving en economie?
3 keynotes

Leiderschap en de Bedoeling

Ontdek hoe je mensen en je organisatie kunt inspireren, transformeren en laten groeien. Niet door de doelen maar de bedoeling (purpose) centraal te stellen. Leiden en samenwerken in radicale afhankelijkheid. Het maakt je niet de beste van de wereld, maar wel de beste voor de wereld.
3 keynotes

Ondernemerschap en innovatie

Ondernemers en ondernemende mensen creëren de toekomst zelf. Maar wat betekent duurzaam en sociaal ondernemerschap en hoe creëer je de meeste impact?
Menu