Mrs. Hu’o’ng – Vietnam

Mevrouw Hu’o’ng is 39 jaar oud, getrouwd en heeft twee kinderen. Zij woont in het Trieu Son district, een plattelandsstad in Thanh Hoa, een van de armste provincies van Vietnam.

Mevrouw Hu’o’ng werkt als boerin en verbouwt voedsel en houdt pluimvee. Haar familie is een huishouden met een laag inkomen in het dorpen daarom heeft zij gevraagd om een derde lening via KIVA’s veldpartner Thanh Hoa MFI, Hiermee wil zij schoolspullen voor haar kinderen kopen en het schoolgeld betalen. Haar toekomstplannen zijn om meer kippen en eenden te fokken en reparaties aan haar boerderij uit te voeren.

Meer over deze lening

Deze lening is bijzonder en zeer nodig omdat zij kinderen uit gezinnen met een laag inkomen een betere toegang tot onderwijs biedt en een kans om in de toekomst een beter economisch en sociaal perspectief te ontwikkelen.

Nieuwsbrief: ga je mee op expeditie?

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief “Expedition 21” over de kolderieke reis door de 21e eeuw. Met inspirerende artikelen, knetterende podcasts en vlijmscherpe columns over mens, onmens, over het doel én de bedoeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu