Lana – Palestina

Lana is een ambitieuze jonge vrouw die haar uiterste best doet om haar dromen te verwezenlijken en haar familie te helpen een fatsoenlijk leven te leiden. Met deze lening kan Lana haar collegegeld betalen.

Lana is een ambitieuze jonge vrouw die haar uiterste best doet om haar dromen te verwezenlijken en haar familie te helpen een fatsoenlijk leven te leiden. Zij is een 20-jarige vluchtelinge die met haar familie in Bethlehem op de Westelijke Jordaanoever woont. Ze studeert aan een plaatselijke universiteit. Ze studeert hard om af te studeren en in de toekomst een goede baan te vinden.

Meer over deze lening

Deze lening helpt de Palestijnse bevolking, in het bijzonder diegenen die in vluchtelingenkampen op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza wonen. De Palestijnse vluchtelingenkampen hebben een ontoereikende infrastructuur en ontvangen niet dezelfde basisdiensten in vergelijking met andere Palestijnse gebieden.

Nieuwsbrief: ga je mee op expeditie?

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief “Expedition 21” over de kolderieke reis door de 21e eeuw. Met inspirerende artikelen, knetterende podcasts en vlijmscherpe columns over mens, onmens, over het doel én de bedoeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu