Margaret | Kenya

Margaret is de informele leider van haar groep in het Teso-district en zij vertegenwoordigt 7 boeren, waaronder zijzelf. Zij is al 17 jaar actief als boerin en zet zich in voor het welzijn van haar gemeenschap.

Net als veel andere boeren besloot Margaret met One Acre Fund samen te werken om de beste kwaliteit kunstmest en hybride zaden te krijgen. Ze hoopt dat ze door zich aan te sluiten bij One Acre Fund en de zaden en kunstmest te gebruiken die ze met deze lening zal krijgen, zich kan scharen in de rij van One Acre Fund-boeren die hun oogst in hun eerste jaar van het programma hebben verdubbeld. Ze is van plan om de winst van de oogst dit jaar te gebruiken om haar kinderen naar school te sturen.

Meer over deze lening

De groep van Margaret zal de landbouwproductiemiddelen die zij met deze lening ontvangt, gebruiken om in totaal 4,5 acres land te bewerken.

Nieuwsbrief: ga je mee op expeditie?

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief “Expedition 21” over de kolderieke reis door de 21e eeuw. Met inspirerende artikelen, knetterende podcasts en vlijmscherpe columns over mens, onmens, over het doel én de bedoeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu