Panhawat – Cambodia

Panhawat is een jong en dapper persoon uit de stad Phnom Penh. Hij is 22 jaar oud en studeert momenteel aan de DATAU-academie om professioneel programmeur te worden.

Panhawat is een slimme jongeman. Hij heeft zijn beroep al lang geleden gekozen en werkt effectief naar zijn doel.

Hij kan zijn studie niet helemaal zelf betalen en heeft hulp gevraagd bij het betalen van zijn jaarlijks collegegeld.

Deze lening is bijzonder omdat het getalenteerde jongeren helpt de nodige vaardigheden te verwerven om een succesvolle carrière in data science op te bouwen.

Meer over deze lening

Deze lening is een gezamenlijk product van Phillip Bank en Data U, Cambodja’s toonaangevende Data Science Academy. Deze lening zal getalenteerde jongeren in staat stellen zich in te schrijven voor het vier maanden durende data science programma, dat ze zich anders niet zouden kunnen veroorloven.

Het programma is gericht op de ontwikkeling van jonge professionals door hen de kennis en vaardigheden op het gebied van data bij te brengen waar zowel op de lokale als de mondiale markt veel vraag naar is. Afgestudeerden van het programma zullen een carrière kunnen opbouwen in data science, een van de best betaalde sectoren in Cambodja.

Nieuwsbrief: ga je mee op expeditie?

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief “Expedition 21” over de kolderieke reis door de 21e eeuw. Met inspirerende artikelen, knetterende podcasts en vlijmscherpe columns over mens, onmens, over het doel én de bedoeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu